Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Logo design, brand design, identitate vizuala
99 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Oferim servicii de design pentru:

logo
wallpaper
ambalaje si etichete
print design (carti de vizita, pliante, flyere, postere, cataloage, brosuri, mape de prezentare, coli cu antet, carduri, invitatii, ecusoane, bloc notes bannere indoor si outdoor, afise stradale, cd/dvd, bloc-notes, diverse obiecte etc.)
web-design
magazin on-line
social media

Brandul tau, pasiunea noastra. Ne ghidam dupa acest slogan deoarece imaginea companiei tale este importanta in fata clientilor actuali sau potentiali. De succesul partenerului depinde si succesul nostru. Imaginea partenerului este si imaginea noastra, drept urmare aceasta trebuie sa transmita un mesaj puternic, de sine statator si deosebit care sa ramana in memoria potentialilor parteneri.
Transpunem mesajul companiei intr-un element vizual, incurajam implicarea partenerilor in procesul de branding (sau rebranding), transmitem povestea mai departe.

Preturile sunt personalizabile in functie de serviciile contractate. In plus iti oferim posibilitatea de a achita in rate egale fara dobanda prin intermediul cardurilor de credit BCR, Alpha Bank si Banca Transilvania.
Suntem bucurosi sa va ajutam si sa gasim o solutie. Va asteptam cu interes sa ne contactati.. nu costa nimic!
Din Gura in Gura